Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları (M.T.O.K.)
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Turizm Fakültesi

Kodu : 111711816 Puan Türü : SÖZ
Önceki Dönem:
Taban Puan : 350,679
Önceki Dönem: 310,152
Tavan Puan : 386,262
Önceki Dönem: 333,152
Türkiye Başarı Sırası : 108.894
Önceki Dönem: 86.999
Türkiye Başarı Sırası
(Ek Puanlı)
: -
Kontenjan : 16 Kişi
Yerleştirilen : 16 Kişi
Okul Birincisi Konj. : 1 Kişi M.E.B.B. Konj. : -
Şehit Gazi Yak. Konj. : - 34 Yaş Üstü Kadın Konj. : 1 Kişi
Depremzede Aday Konj. : -
O.B. Taban Puan : 323,658 O.B. Tavan Puan : 323,658

Öğretim Türü : Normal Öğretim Süre : 4 Yıl
Burs : - Öğretim Ücreti : Ücretsiz
Profesör Sayısı : 3 Kişi Doçent Sayısı : 3 Kişi
Dr. Öğr. Üyesi Sayısı : 3 Kişi

KPSS-1 : 0.070 KPSS-2 : 0.068
KPSS-3 : - A.B. : -
TUS-1 : - TUS-2 : -
TUS-3 : - DUS : -

Koşullar

156: Teknoloji Fakülteleri, Turizm Fakülteleri ile Sanat ve Tasarım Fakültelerinin M.T.O.K. kontenjanlarını tercih edecek adayların, Tablo 6B.2'yi dikkatlice incelemeleri gerekir. Teknoloji Fakültelerinin / Sanat ve Tasarım Fakültelerinin / Turizm Fakültelerinin mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları mezunları için ayrılan kontenjanlarına (M.T.O.K.), mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının Tablo 6B.2'de belirtilen alan/dallarından mezun olan/olacak adaylar öncelikli olarak yerleştirilecektir. (M.T.O.K.) kontenjanlarının boş kalması durumunda diğer ortaöğretim kurumlarının diğer alan/dallarından mezun olan/olacak adaylar da tercih ettikleri takdirde bu kontenjanlara yerleştirileceklerdir.

YKS Tercih Robotu
KPSS Tercih Robotu